denna veckan.

Jaa, jag får skylla på amningsskalle eller ngt för jag vet typ inte hur jag ska få ner det vi har gjort i ord.. haha..
Jo vi var på öppna i tisdags, där träffade vi bla. Hannah och hennes buspojkar, Alexander och Gabriel (eller gabel som Neo säger). När vi lekt där ett tag så frågade Gabriel om han fick följa med hem till oss och leka. Och det klart. När vi var på väg där ifrån så sprang en kvinna ut från Resia och stoppade oss och frågade om ungarna ville träffa Nicke Nyfiken för han "var och hälsade på inne i butiken". Så vi gick in och tävlade om vad det nu var, faktum är att jag har inte en aning om vad vi tävlade om, jag tror inte Hannah har ngn koll på det heller! haha.
Neo, Gabriel och Nicke Nyfiken.
Jag tycker det är så obehagligt när folk är utklädda så där.. Jag fick panik när Nicke var på väg mot mig! Men jag försökte behärska mig så att Neo inte också skulle bli rädd! haha.
Sen har onsdag och torsdag varit lugna förutom lite vredesutbrott mot typ busschaufförer och försäkringskassan.
Nu ligger grabbarna och sover, när Neo vaknar ska vi ut på jakt efter ett par sandaler till honom.
Avslutar med en bild på världens finaste killar!! <3

Fruktsallad blir mitt söndagsmys!

20110522958 (MMS)

Fruktsallad blir mitt söndagsmys!


Fredagsmys? Yes Sir!

20110520954 (MMS)

Fredagsmys? Yes Sir!


Min fina en månads bebis! Hjälp vad tiden ...

20110519950 (MMS)

Min fina en månads bebis! Hjälp vad tiden går fort! <3


Någon gillar sina nappar!

20110517942 (MMS)

Någon gillar sina nappar!


Tisdag.

Antingen så får jag lägga ner den här bloggen eller byta namn.. kan man byta namn utan att skaffa en helt ny?
jag är ju inte jätte flitig i bloggandet. men det är kul ibland. Framför allt att kunna klicka bakåt i tiden och kunna se vad man har skrivit förut.. Jag har ju en JÄTTE GAMMAL blogg, som jag dock inte tänker länka till.. haha det står mycket tokigheter i den.. Jag kanske skulle vara lite nostalgisk och plocka ut lite godbitar ur den och dela med mig här?
Idag har vi varit en sväng på öppna. När vi var på väg ner till stan mötte vi en bekant och vi stod och pratade lite så stod jag och gungade lite på vagnen, men gatan vi stod på lutade så mycket att vagnen välte +  att jag inte riktigt var helt uppmärksam på vagnen. Nackdelen med trehjulig vagn!! Usch det var otäckt. Men eddy låg så nära "väggen" i vagnen så han bara rullade på mage, och Neo som satt fram hade sket kul och ropade "titta mamma jag hänger" hehe. Men jag har dock lärt mig en läxa. FY! Och lagom tills vi kom så gick hissen sönder.. haha min vanliga tur.. Den funkade att trycka ner, men när vi kom in i hissen så funkade det inte att komma upp. Så det var bara för Neo att hoppa ur och knata upp för trapporna och jag fick konka upp vagnen. Men när han inte sitter i den är den riktigt lätt så det var inga problem!! 

Väl inne på öppna har Neo varit en ängel! Han har lekt jätte bra och varit snäll. Jag har iaf inte sett något bråk. tack och lov!!
Nej nu ska jag lägga mig på soffan och njuta av att båda grabbarna sover!! <3

Ps. Jag vill inte ha några kommentarer om vagen som välte om att jag är dålig osv. För TRO MIG, jag kände mig inte så jävla rockig som morsa när den välte, jag är inte van vid trehjulingar och jag tänker fan vara mer försiktig nu!! Ds.

_

Idag går mina tankar till er!

Sötare bebis får man leta efter! <3

20110513920 (MMS)

Sötare bebis får man leta efter! <3


lite fortsättning..

När lilla Eddy föddes så hade han lite förmycket fostervatten kvar i lungorna, så han fick flytta in på Neonatalavdelningen över natten för lite övervakning. De ville kolla upp så att han inte mådde dåligt. Men på onsdagen fick han flytta in till mig på bb. jag har mått så mycket bättre denna gången än med Neo. Jag har orkat vara uppe och gå. jag var uppe redan tisdagkväll. så det har varit skönt, däremot har jag haft sjukt ont i ryggen. Men det överlever jag när jag har såna finfina killar som jag har.
Neo har varit fantastisk med Eddy, han tröstar honom när vi byter blöja. klappar honom försiktigt och säger att det inte är någon fara. Han pussar på honom, han vill gosa och han pratar med honom. Neo är en fantastisk storebror! <3
Jag tror jag skulle berätta något mer, men jag minns inte riktigt vad det var.. Jag skyller på "amningsskalle" haha. jag är helt borta!

Mini inviger sina nya sockar från Dublin!

20110505895 (MMS)

Mini inviger sina nya sockar från Dublin!


Detta har hänt..

Tisdagen 19 april klockan 06.30 stod Lina, fina Lina parkerad på det vanliga stället (där hon alltid står när hon gör mig tjänster!!!) och väntade på oss morgontrötta. Jag hade inte sovit nästan alls på hela natten. Men jag stod nog upp tack vare adrenalinet som sprutade! 
Vi kom in till Näls nyrenoverad förlossning ovh in på rum 9. Vi installerade oss lite och jag fick CTGn kopplad på magen. 
Vid 8 gick vi till narkosläkaren och gick igenom vad som skulle hända och det kändes riktigt bra. 
Klockan 9 kom all personal in och sa att nu ska vi strax rulla in på OP så jag och sebastian fick byta kläder och de satte katetern och nål i armen på mig.
9.20 började de försöka sätta EDAn (ryggmärgsbedövningen). Det tog ETT ANTAL försök för narkosläkaren att sätta den, jag låg och skrek och grät. Fy fan så vidrigt det var. Min narkosläkare kunde inte sätta EDAn så hon fick ringa efter hjälp. Då kom en totalt brutal man (men vi gillade honom, han skämtade och livade upp stämningen lite), men han fick satt den på första försöket. Och därefter gick det undan, så fort den satt så började kroppen domna. 
Det började snittet och allt var bra, förutom att jag frös så jag skakade. Så jag fick varma handdukar över mig. Efter en stund så hör jag att de säger "vi behöver lite hjälp här, kan du ringa **** och be henne komma hit?" Kändes ju väldigt betryggande att höra det när jag var förlamad från bröstet och neråt!!!! Det var lite problem med mina gamla ärr från när Neo föddes, så det tog extra tid och händer för att klara av att komma in.
10.34 hörde vi lite grymtande och de kom med världens finaste lilla Eddy.
Jag har mått mycket bättre efter detta snittet än med Neo, Jag kunde vara uppe och gå samma dag (även om jag inte fick).  Och jag har knappt haft ont i snittet efteråt. Jag har haft ont i ryggen. Inte lite ont i ryggen heller!!
Såå, nu har jag berättat om fram tills Eddy kom ut. Och jag ska berätta mer om vad som har hänt efter typ i morgon. För nu ska jag ge mini lite mat och sen soooooooova!!

på tiden kanske!?

Bloggande har varit jävligt oprioriterat den senaste tiden. Inte så konstigt kanske?
Jag ska berätta om allt som har hänt och allt om förlossning osv. kanske har det skrivit till ikväll! Måste bara få ro till att skriva, med en bebis som vill ligga vid bröstet hela tiden och en två åring som kutar runt som en skållad råtta! hehe.
Men vi mår alla bra här, jag och mina tre fina grabbar!! <3

RSS 2.0