GONATT!


åå, jag är riktigt trött..
Ska krypa ner i sängen och upp äckligt tidigt i morgon! men men.. sånt e livet. Imorgon har jag och Neo en dejt med Madde! Äntligen. hehe. Det var himla länge sen nu..

Vi börjar för övrigt komma ganska i ordning här hemma..skönt det! Lite kartonger som ska slängas och lite städ prylar som ska in i skåp och sånt. Seeeeeen är vi klara, då ska jag lägga upp lite bilder på hur fint vi fått det!!


pöss

Roligare kan man ha! Suck.

20100530254 (MMS)

Roligare kan man ha! Suck.


Flyttstädning! Oh yes vad roligt.. Not..

20100530251 (MMS)

Flyttstädning! Oh yes vad roligt.. Not..


Härligt. Jag är på äckligt bra humör...

Härligt. Jag är på äckligt bra humör! Jag går och nynnar och ler hela tiden.. Nästan som att vara lite nykär. Men det är la mysigt! Hem nu från praktiken, fixa lite inför i morgon, för då kommer den efterlängtade soffan! Puss


På väg till praktiken med de nya skorna. D...

20100526214 (MMS)

På väg till praktiken med de nya skorna. De är till och med skönare än foppa tofflor! Najs!


Jag och Neo fick finfina skor från USA. Så...

20100525213 (MMS)

Jag och Neo fick finfina skor från USA. Så nu kan vi matcha! Hihi Tack goa farmor!


Jaja. Cykel cyckel. Marika, jag bara vänta...

Jaja. Cykel cyckel. Marika, jag bara väntade på att någon skulle kommentera. Jag skyller enkelt på T9. Haha.


Jag höll precis på att bli över cycklad...

Jag höll precis på att bli över cycklad! Ärligt talat ,varför cyckla på gångvägen när det finns en cyckel bana knappt en halv meter ifrån! Och sen plinga på mig att flytta på mig! Morr. Annars har min söndag börjat bra! Nu är det praktik som gäller! Mors.


Jag offrar en del av min skönhetssömn ti...

Jag offrar en del av min skönhetssömn till dig Malin. Även om vi luktar som pizzabagare båda två så kan vi alltid ha få tiden att gå! Älskade fina vän. Sov gott, jag finns två portar bort om du behöver en kram, det fick du ju inte ikväll?! Nu jävlar kallar sängen och en efterlängtad natts sömn! <3


vilken sjuhelvetes vecka!

Förra veckan var ju inte direkt den bästa i världshistorien! Det hände tråkiga saker på alla håll,  jaa jag vet att jag är en av de sista som skriver om allt som hände förra veckan. men det har sina skäl. Och jag skriver det inte för just skrivandets skull. ( säger inte att ni gör det, så ingen behöver bli sur! ) Utan jag skriver för att jag känner nu att börjar bli lite mycket, det som hänt.

Malin. Älskade Malin. Jag tänker på er hela jävla tiden! Att vara så nära er och inte kunna göra någonting. Jag vill göra allt för er, även om jag vet att jag inte kan, så vill jag försöka!
Jaa, ni vet ju vart jag finns ifall ni vill ha hjälp med vad som helst. Kanske bara en kaffe och inte säga något alls. För tro det eller ej. JAG KAN VARA TYST! I vilket fall så finns det ju en liten (väldigt liten) lekplats på gården, Svea får gärna följa med ut och gunga med oss! <3

Om två timmar ska jag börja min första APU dag, känner mig sådär taggad idag. Jag är så jäkla trött. Neo har inte direkt hittat ron i kroppen på kvällarna och vill inte sova, han känner sig väl inte hemma här ännu! Och det är ju inte konstigt det. Vi får se hur det blir ikväll. Eller inte jag efter som att jag jobbar till 21.45 ikväll. KUL att börja med ett kvällspass. Iof bättre att jag skulle köra kväll idag, med den lilla sömnen vi fick här inatt.

Det finns mycket jag egentligen vill skriva här. Men Efter som att jag inte vet vilka som läser så drar jag mig för det!
Men de som ska veta vet, och det är bra. Det är tufft.


Detta blev rörigt. Men skit samma. Det är lite rörigt här just nu...

kärlek.

Även om livet är fördjävligt ibland och det är mycket som känns jobbigt så har jag min lycka här hemma. Min underbara, fina, kärleksfulla och helt enkelt fantastiska familj! En fantastisk son, även om han är ett monster ibland.
När jag tänker efter så är jag lyckligt lottad som har mina grabbar!



jahaa..

Det var ju typiskt. När jag väl skulle skicka iväg en liten blogg så funkade inte bilden! Suck.
Men här kommer den iaf.


Nu ska jag fortsätta på tentan som ska vara inne på fredag. Det är sista skolveckan nu innan praktiken som börjar nästa vecka. Sen är det sommarlov! Ska bli riktigt skönt att slippa skolböckerna sen! hehe.

Cooling!

20100509084 (MMS)

Cooling!


Min stackars dator!=(



Prinsen fick ett spel på min stackars dator! Hoppas på att försäkringen täcker!



Sen fick jag ett infall och klippte prinsens hår! Det var så slitet och tovigt. Och framförallt var det långt!!


Helt illa blev det inte iaf!

RSS 2.0