Tisdag.

Antingen så får jag lägga ner den här bloggen eller byta namn.. kan man byta namn utan att skaffa en helt ny?
jag är ju inte jätte flitig i bloggandet. men det är kul ibland. Framför allt att kunna klicka bakåt i tiden och kunna se vad man har skrivit förut.. Jag har ju en JÄTTE GAMMAL blogg, som jag dock inte tänker länka till.. haha det står mycket tokigheter i den.. Jag kanske skulle vara lite nostalgisk och plocka ut lite godbitar ur den och dela med mig här?
Idag har vi varit en sväng på öppna. När vi var på väg ner till stan mötte vi en bekant och vi stod och pratade lite så stod jag och gungade lite på vagnen, men gatan vi stod på lutade så mycket att vagnen välte +  att jag inte riktigt var helt uppmärksam på vagnen. Nackdelen med trehjulig vagn!! Usch det var otäckt. Men eddy låg så nära "väggen" i vagnen så han bara rullade på mage, och Neo som satt fram hade sket kul och ropade "titta mamma jag hänger" hehe. Men jag har dock lärt mig en läxa. FY! Och lagom tills vi kom så gick hissen sönder.. haha min vanliga tur.. Den funkade att trycka ner, men när vi kom in i hissen så funkade det inte att komma upp. Så det var bara för Neo att hoppa ur och knata upp för trapporna och jag fick konka upp vagnen. Men när han inte sitter i den är den riktigt lätt så det var inga problem!! 

Väl inne på öppna har Neo varit en ängel! Han har lekt jätte bra och varit snäll. Jag har iaf inte sett något bråk. tack och lov!!
Nej nu ska jag lägga mig på soffan och njuta av att båda grabbarna sover!! <3

Ps. Jag vill inte ha några kommentarer om vagen som välte om att jag är dålig osv. För TRO MIG, jag kände mig inte så jävla rockig som morsa när den välte, jag är inte van vid trehjulingar och jag tänker fan vara mer försiktig nu!! Ds.

Kommentarer
Postat av: Fia - mamma till Lucas

Usch vad otäckt, inget kul när sånt händer :( Tur att det gick bra med barnen iaf!

Vi har inte vart på öppna på evigheter, är det mycket folk där nu för tiden? :)

2011-05-17 @ 16:31:14
URL: http://aije.blogg.se/
Postat av: Fia - mamma till Lucas

Sv: Okej, vad är åldersgränsen på unga gruppen då? Det är lite synd att man aldrig hinner gå dit längre nu när man är i skolan.. Om nån vecka slutar ju skolan men ja vet inte hur länge öppna förskolan är öppen nu i sommar.

2011-05-17 @ 17:12:06
URL: http://aije.blogg.se/
Postat av: Annelie

Jag gjorde en liknande när Joakim var så liten. Mötte farmor vid kungsängens station och tog hennes rullväska i vagnkorgen, i uppförsbacken så gled väskan ur och jag snubblar och sliter ned mig vagnen. Tack o lov för fotsack annars vet jag inte hur det skulle gått... Man känner sig rätt kass när sånt händer men framförallt så blir man ju livrädd. Usch! 6 år senare och jag får fortfarande kalla kårar. Tur att det gick bra för er med <3

kan du inte lägga upp en bild på vagnen? :)

<3 <3 <3

2011-05-26 @ 21:35:52
URL: http://aky.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0