De närmaste iaf två veckorna kommer vårat ...

dsc00835 (MMS)

De närmaste iaf två veckorna kommer vårat hem vara fyllt av flyttlådor! Suck. Men det blir bra när det är färdigt! Det var nästan två månader sen vi fick ny lägenhet, känns inte alls länge sen! Men gött ska det bli att flytta! Nu ska jag krypa upp för trappen och ner i sängen. Fastnade i soffan och är för jävla trött! Hoppas på en feberfri dag imorgon!


Den ni!

dsc00820 (MMS)

Den ni!


Ett efterlängtat brev kom med posten idag!...

dsc00810 (MMS)

Ett efterlängtat brev kom med posten idag! Ett paket med the arks nya skiva och en jävligt snygg tidning! Nu ska jag och min febriga men glada son dansa! Yes!


Vår/sommar skorna är på, musiken i öronen,...

dsc00798 (MMS)

Vår/sommar skorna är på, musiken i öronen, solen lyser blir en härlig powerwalk till dagis och hämta prinsen! Känns nästan som att koftan under den tunna jackan är överflödig! HÄRLIGT!


buse.

Jag har gjort ett tidningsomslag på viforaldrar.se.
Klicka på bilden så kan ni se fler och göra egna med era barn!
Ganska kul ändå!! hehe.


Jag fick jätte fina rosor av Sebastian i f...

dsc00794 (MMS)

Jag fick jätte fina rosor av Sebastian i fredags, de är fortfarande fina! <3


trööött.

Jäklar vad trött jag är!!
Vi har haft kalas här idag, väldigt impulsivt så!
Först kom Malin och Svea, efter ett tag kom Melissa och Vincent. Efter ytterligare en timme kom Madde och Jessica. Hehe. Det var ett riktigt barnkalas här! Med såpbubblor och lek. KUL!

Jag halv lovade bilder från idag, men jag får helt enkelt skicka er vidare till siljeholm.blogg.se
För nu är jag heeeeeeeeeeeeelt död! Dags för sängen kanske!? aah det skulle va gött!

är det kallt eller?

Det är jävligt kallt i våran lägenhet iaf.. SUCK!

Igår var vi på Torp med Malin och Svea. Och det är som jag och Malin alltid har sagt, det är något mellan Svea och Neo. De bara funkar! Jätte roligt. De ojade och höll varandra i handen! haha. sötnosar.

Ungen (ja, jag kallar honom det, med KÄRLEK!!!)  ligger och sover. När han vaknar ska jag försöka dammsuga lite. om han inte drar fram massa nya leksaker! det ligger saker överallt. Om jag plockar undan nu så tar det 10 min efter att han har vaknat innan det är stökigt igen..

Men om en stund kommer Malin och Svea och Melissa och Vincent, vi ska äta tårta för vet ni vad? Det är min födelsedag idag. Känns inget speciellt alls faktiskt. Känns som igår fast söndag, typ..

ska försöka ta lite kort idag så jag kan lägga upp i kväll.


Hej så länge!!



Jag kan lika gärna betala räkningarna när ...

dsc00769 (MMS)

Jag kan lika gärna betala räkningarna när jag har datorn uppe! Suck vad tråkigt!


God morgon.

Man kanske ska ta och bli lite mer aktiv i bloggandet?
Nu har jag ju en ny JÄTTE FIN design, tack underbara Hannah.

Jag fattar inte ens vad jag gör uppe nu. Jag har möjlighet till att sova. Ändå ligger jag och halvkollar på vakna med the voice. Gosat in mig i täcket i soffan, och datorn på magen. riktigt mysigt! Det fattas nästan bara en underbar liten prins att gosa med, men han är och leker på dagis. Kul för han! hehe. Han älskar dagis.

Igår när jag hämtade honom var de ute och lekte, så ser jag honom gå bakom träd och buskar och smyger på de "stora" barnen. Han är så nyfiken! Går fram till honom och han lyser upp som en sol. Min prins. Så ser jag att han är halvt sönderslagen över munnen. Överläppen är svullen och två stora sår. Han hade snubblat när han klättrade upp för en klätterställning, ingen tand hade blivit skadat i alla fall, och tack gode gud för det!!

Nej nu ska jag mysa en stund till innan det är dags att fixa lite grejer innan det bär av till skolan för två redovisningar. Wish me luck!

Hallå.

Jaaaaa! jag vet. SKIT dålig uppdatering. men jag har försökt att sms blogga. men det har inte gått. Har inte fått iväg smen, eller jo det har jag, men jag ahr fått felmeddelande tillbaka.. Skumt.


MEN nu har jag fått anledning att blogga!
Vill ni ha spotify premium!? Klart ni vill!
Gå in på http://www.gratispremium.com/?ref=163995 och bli medlemmar vettja!

Nu blir det fredagsmys för mig sjä

2df9366f288041eeeabddcd61ae9b837.png

Nu blir det fredagsmys för mig själv. Neo sover och gubben är ute på jobb. Kan för övrigt berätta att min macka blev jävligt god!


Neo leker med mormors gamla plånbo

0-455dd001a8beab9dfd5eaac36039de5d.png

Neo leker med mormors gamla plånbok.. Haha. Som om det vore världens roligaste leksak!


Neo har hittat på en ny grej han g

02c9b038b67389788aa1bf1128a02f46.png

Neo har hittat på en ny grej han gör hela tiden, han springer till närmaste stol och nästan slänger sig upp! Lilla killen börjar bli stor. <3


Neo har hittat på en ny grej han g

02c9b038b67389788aa1bf1128a02f46.png

Neo har hittat på en ny grej han gör hela tiden, han springer till närmaste stol och nästan slänger sig upp! Lilla killen börjar bli stor. <3


Idag är vi på toppen humör. Framfö

3c0cf1e397a642c3d4c42b6837d928fa.png

Idag är vi på toppen humör. Framförallt Neo! Vi har varit ute i det väldigt vackra vädret. Mys.



Glad påsk på er.


RSS 2.0