Ostkaka.

Jag har gjort en så jäkla god ostkaka! Toppen för mig som älskar det och är laktosintolernat! Smakar soom den man köper i butik, fast godare! 



250 g keso
lite hackad mandel (man kan ha solroskärnor med)
2 ägg 
2 msk socker (behövs knappt om man har sötmandel i)
1½ msk vetemjöl
2 dl mjölk
Sätt ugnen på 175 grader, skålla mandeln och hacka den (om du inte gör det enkelt för dig och köper färdighackad), vispa äggen med sockret, blanda sen ner resten.
häll ned smeten i en ungssäker form. Det står i receptet att man ska smöra formen, men jag glömde det och det gick jätte bra att få upp kakan ändå.
Grädda i mitten av ugnen i ca 45 min eller tills kakan har stelnat. 

Mumsigt! 


Till det hade jag varma hallon.
Köpte frysta och bara värmde upp dem i en kastrull, går ju att ha lite socker i också!


..

Jag börjar vekrligen tröttna!
Tröttna på all jävla skit snack!
Tur jag har mina prinsar!
Även om lillprinsen häller ut vatten över halva golvet.. Suck.
men jag ska nog överleva det också!
Nu väntar tvättstugan!

morron´!

När man väl får sova (för praktiken), så får jag inte det ändå (Neo)!
Jag har drömt skit konstigt inatt också! undrar varför...?!
Vi hade lite smått tänkt att gå till öppna idag, men vi inväntar Malin och Svea istället.. så får vi se om vi kan hitta på något i dag!
Annars blir detlugnt i dag. hoppas på finare väder. För nu ser det riktigt tråkigt ut!!
Vad ska ni göra idag?

bättre sent..

.. än aldrig?
Ja jag vet inte.
Men jag känner bara att jag måste klargöra en sak!
I och med det här med SD i riksdagen har det blivit sånt jävla tjafs!
Jag orkar inte ta massa mer skit för att jag säger vad jag tycker.
Jag visar iaf lite civilkurage. Ni som inte har det och inte fattar vad det betyder kan bara klicka på länken!
Jag är inte ett dugg jävla nöjd med det här jävla valet, jag hade velat ha regeringsskifte och ett rött Sverige! Men hade fan nöjt mig med ett katastrof val för vår del OM det hade betyt att SD inte fått den jävla makten de får.
Det är fan fruktansvärt att ett parti med endast en enda fråga (invandringen, för er som missat!?) kan få sån sjuk jävla respons från svenska folket.
Ja jag vet att de är folkvalda osv. och det är det som är så jävla skrämmande! Vet folk verkligen vad de har röstat på? På ett sätt hoppas jag fan att folk är så jävla dumma att de inte ser. Men samtidigt så hoppas jag att folk röstar efter hjärta och hjärna men jag har fan svårt att förstå vart hjärtat sitter om man röstar på SD.
Sen blev vissa upprörda över att jag funderade på att bara stryka de jag känner som röstat på dem ur mitt vänskapsreister. Men helt ärligt, menar ni på fullaste allvar att jag ska vara vän med folk som gjort ett val att rösta på ett parti som talar mot PRECIS ALLT jag står för, och min familj. Nej, jag skulle faninte tro det. 

Och helt ärligt. Jag vill inte höra att SD tycker ditten och SD tycker datten. För nu lägger jag ner allt prat om SD. Ska verkligen försöka att inte älta detta mer. Men det blir nog svårt. Men jag är så trött på skiten (SD) på fyra dagar!! hur fan ska jag orka lika många år med dem!?
SÅ nu är det ur världen. Tänker inte ta detta mer nu. PUNKT

RSS 2.0